Kedves Látogató! Amennyiben hibát talál az oldalon, vagy további, technikai okokból adódó problémája merül fel, kérjük, hívja az ügyfélszolgálatot. Telefonszám 06-80-203-776. Köszönettel Magyar Nemzeti Bank.
EN

Tiszaroffi Ösztöndíj Program

nyomtatás

A Tiszaroffi akcióterv keretében megvalósításra került az ún. „Tiszaroffi Ösztöndíjpályázat”, melynek célja a kistérség felzárkóztatása és hátrányos helyzetük mérséklése a Tiszaroff, Tiszabura, Tiszagyenda, Kőtelek, Tiszasüly, Tiszabő településeken élő felsőoktatási intézményben tanuló hallgatók tanulmányainak támogatásán keresztül.

A Szolnoki Főiskolával együttműködésben kiírt és a Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány által támogatott 2015/2016. tanév első félévére vonatkozó „Tiszaroffi Ösztöndíjpályázat” elbírálása megtörtént. A beérkezett pályázatok elbírálása alapján összesen 45 fő részesül az ösztöndíjban.

A következő szemeszterre vonatkozó pályázati feltételek kidolgozása már folyamatban van, hiszen a tavaszi félévtől sávos rendszer kerül kialakításra a nyújtott teljesítményeik alapján, ösztönözve ez által a fiatalokat a tanulásra.