Kedves Látogató! Amennyiben hibát talál az oldalon, vagy további, technikai okokból adódó problémája merül fel, kérjük, hívja az ügyfélszolgálatot. Telefonszám 06-80-203-776. Köszönettel Magyar Nemzeti Bank.
Köszöntjük a Pénzügyi Békéltető Testület honlapján!
EN
Köszöntjük a Pénzügyi Békéltető Testület honlapján!

2015. június 26.

nyomtatás

Tisztelt Kérelmezők!

Ezúton hívjuk fel szíves figyelmüket arra, hogy a Pénzügyi Békéltető Testület korábban működtetett saját ügyfélszolgálata feladatait a Magyar Nemzeti Bank Központi Ügyfélszolgálata vette át. Kérjük, hogy a továbbiakban a +36-80-203-776 vagy a +361-489-9700 telefonszámon keressenek bennünket.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Testület előtt folyamatban lévő ügyekben tájékoztatást nem adunk, de a Testület előtt történő eljárás kezdeményezésével kapcsolatos információk tekintetében a továbbiakban is állunk rendelkezésükre.

Kérjük továbbá, hogy a nem elszámolással kapcsolatos ügyekben a már megszokott postacímre, azaz a  Pénzügyi Békélltető Testület  1013 Budapest, Krisztina krt. 39. vagy a  Pénzügyi Békélltető Testület  H-1525 Budapest Pf.: 172. levélcímre nyújtsák be kérelmeiket, amennyiben azt posta úron kívánják részünkre eljuttatni.

Az elszámolással kapcsolatban indítandó eljárások alapjául szolgáló kérelmeiket a  Pénzügyi Békélltető Testület  1539 Budapest Pf. 670. levélcímre szíveskedjenek eljuttatni.

Köszönettel,

Dr. Kovács Erika
elnök