Kedves Látogató! Amennyiben hibát talál az oldalon, vagy további, technikai okokból adódó problémája merül fel, kérjük, hívja az ügyfélszolgálatot. Telefonszám 06-80-203-776. Köszönettel Magyar Nemzeti Bank.
EN

2015. évre vonatkozó adatszolgáltatások (archív)

nyomtatás

1. 2015. évre vonatkozó adatszolgáltatások

1.1 Közlemények

1.2 MNB rendelettel elrendelt adatszolgáltatások

  • az 5/2015 (III. 12.) MNB rendelettel módosított 51/2014. (XII. 9.) MNB rendelet szerinti adatszolgáltatás a pénz- és hitelpiaci szervezetek által a jegybanki információs rendszerhez elsődlegesen a Magyar Nemzeti Bank felügyeleti feladatai ellátása érdekében teljesítendő adatszolgáltatási kötelezettségekről (Hatályos: 2015. április 1-től)
  • 51/2014. (XII. 9.) MNB rendelet szerinti adatszolgáltatás a pénz- és hitelpiaci szervezetek által a jegybanki információs rendszerhez elsődlegesen a Magyar Nemzeti Bank felügyeleti feladatai ellátása érdekében teljesítendő adatszolgáltatási kötelezettségekről
1.3 MNB határozattal elrendelt adatszolgáltatások
3. Kapcsolódó előírások, technikai segédletek (ERA, KAP)
4. Az adatszolgáltatással kapcsolatos közérdekű kérdések és válaszok

5. Elérhetőségek:

Az adatszolgáltatásra kötelezettek a rendelethez és a kitöltési útmutatóhoz kapcsolódó kérdéseiket az adatszolgpuvall@mnb.hu, az adatszolgáltatásra vonatkozó technikai, informatikai kérdéseiket az adatszolgaltatas@mnb.hu e-mail címen tehetik fel.