Kedves Látogató! Amennyiben hibát talál az oldalon, vagy további, technikai okokból adódó problémája merül fel, kérjük, hívja az ügyfélszolgálatot. Telefonszám 06-80-203-776. Köszönettel Magyar Nemzeti Bank.
EN

Befektetői, elemzői találkozók szervezése

nyomtatás

A Magyar Nemzeti Bank kiemelt feladatának tekinti a piaci szereplők hiteles tájékoztatását a monetáris politikai, pénzügyi és makrogazdasági folyamatokról. Az MNB vezetői és szakértői ennek jegyében személyes találkozók formájában az elemzők és befektetők rendelkezésére állnak.

Kérjük, hogy befektetői, elemzői találkozóra vonatkozó igényét küldje a meeting@mnb.hu címre, megjelölve a találkozóra vonatkozó fontosabb információkat (javasolt időpont, résztvevők köre, megvitatni kívánt témák). Ezt követően kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, és gondoskodnak a találkozó megszervezéséről.

Az MNB egész évben folyamatosan fogadja a befektetőket és elemzőket, kivéve a Monetáris Tanács kamatmeghatározó üléseit, valamint az „Inflációs jelentés” című kiadvány publikálását megelőző 5 munkanapot (ún. tilalmi időszak). A „Pénzügyi stabilitási jelentés” című kiadvány publikálását megelőző héten sor kerülhet befektetői, elemzői találkozóra, azonban a jelentésben megfogalmazandó üzenetekről az MNB nem ad tájékoztatást.

A befektetői, elemzői találkozókra vonatkozó tilalmi időszakokról való tájékozódásban az MNB honlapján elérhető alábbi információk adnak segítséget: