A Magyar Nemzeti Bank nem tesz ajánlatot a Bálna Központra

Budapest, 2017. december 12. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) elkötelezett a pénz- és érmegyűjteményének közgyűjteményi jellegű bemutatása mellett, ezért folyamatosan keresi azon helyszíneket és létesítményeket, ahol a Látogatóközpont, valamint Pénzmúzeum megfelelően kialakítható.

Tekintettel arra, hogy Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormány ülését követő 2017. november 30-i Kormányinfó sajtótájékoztatón bejelentést tett, mely szerint a Magyar Turisztikai Ügynökség részére a Fővárosi Önkormányzattól megvásárlásra kerül a BÁLNA Budapest Kereskedelmi és Kulturális Központ, sem a Magyar Nemzeti Bank, sem annak leányvállalata nem tesz ajánlatot a nyilvános pályázat útján meghirdetett épület megvételére.