Kedves Látogató! Amennyiben hibát talál az oldalon, vagy további, technikai okokból adódó problémája merül fel, kérjük, hívja az ügyfélszolgálatot. Telefonszám 06-80-203-776. Köszönettel Magyar Nemzeti Bank.
EN

Tájékoztatás az Engedélyezési, jóváhagyási, nyilvántartásba vételi eljárások és bejelentések formanyomtatványai kapcsán a mentés funkcióról

nyomtatás
2017.07.11. napjától az MNB honlapján az „Engedélyezési, jóváhagyási, nyilvántartásba vételi eljárások és bejelentések formanyomtatványai” kapcsán lehetővé válik a formanyomtatványok szerkesztés közbeni mentése, ezáltal pedig a mentésre kerülő formanyomtatvány kitöltésének eltérő időpontban való folytatása. A mentés funkció használatához az MNB honlapján a formanyomtatványok oldalán – a formanyomtatványok kitöltésére szolgáló oldal megnyitásával elérhető - regisztrációs ablakban (Authentikációs menü) való regisztráció (létező e-mail cím illetve tetszőleges jelszó megadásával), illetve ezt követően az oldalra történő belépés szükséges. A mentés funkció minél hatékonyabb használhatósága érdekében a funkció folyamatosan fejlesztésre kerül.