Tisztelt Partnerünk!
Tisztelt Hölgyem/Uram!

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (továbbiakban: Felügyelet) szakmai tájékoztatót szervez a kötelező gépjármű felelősségbiztosítási díjtarifáknak és a fedezetlenségi díj egy naptári évre számított tarifájának a Felügyelet honlapján történő meghirdetésének rendjéről. Ennek során a Felügyelet be kívánja mutatni a díjtarifák és a fedezetlenségi díj közzétételéhez elvárt informatikai alkalmazás használatát.

A tájékoztatóra várjuk a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást művelőbiztosítók termékfelelőseit, a Kártalanítási Számla kezelőjének fedezetlenségi díjakkal kapcsolatos szakértőjét, illetve az érintett intézményeknek a felügyeleti adatszolgáltatásban közreműködő szakértőit.

PROGRAM

9.30-10.00

Regisztráció

10.00-10.10

Megnyitó
Dr. Váczi Imre ügyvezető igazgató helyettes, Felügyeleti igazgatóság, Biztosításfelügyeleti főosztály

10.10-12.00

A Felügyelet hitelesített adatok elektronikus fogadásához alkalmazott (ERA) rendszere KGFB díjhirdetés szolgáltatás menüpontjának ismertetése (regisztráció, szolgáltatás bemutatása)
Előadó: Tóth Krisztina, IT-alkalmazásfelügyeleti főosztály

Egyéb tudnivalók:

A konzultáción való részvétel ingyenes. A jelentkezéseket beérkezési sorrendben fogadjuk.

A mellékelt jelentkezési lapot legkésőbb 2012. december 7-én 16 óráig kérjük visszaküldeni a 489-9112-es fax számra, vagy beküldeni elektronikusan.

Budapest, 2012. november 29.

Tisztelettel:
Gulácsi Ferenc
főosztályvezető