Tisztelt Partnerünk!
Tisztelt Hölgyem/Uram!

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete konzultációt szervez a hitelintézetek részére, a 2/2012. (VII. 26.) PSZÁF rendeletben meghatározott, az egyes számlatermékekre vonatkozó 2012-es adatszolgáltatással kapcsolatosan.

A megbeszélésre elsősorban azokat a hitelintézeteket várjuk, amelyek a lakosság számára forgalmazzák az adatszolgáltatásban meghatározott számlatermékeket. (A konzultáció az ilyen szolgáltatást nem nyújtó hitelintézetek számára is információval szolgálhat, mert a nemleges jelentés küldésének módjáról is tájékozódhatnak.). A konzultáción főként azon kollégák megjelenésére számítunk, akik ismerik az egyes számlatermékek kondíciós feltételeit és részt vesznek adatszolgáltatás teljesítéséhez szükséges adattartalom összeállításában, feltöltésében.

PROGRAM

8.30-9.00

Regisztráció

9.00-9.10

Megjelentek köszöntése
Pap Judit főosztályvezető, Fogyasztópolitikai főosztály

9.10-9.40

Tájékoztatás az ERA-ba (a Felügyelet elektronikus rendszere hitelesített adatok fogadásához) történő adatszolgáltatás módjáról
Előadó: Fábián István főosztályvezető-helyettes, IT-alkalmazásfejlesztési főosztály

9.40-10.00

A Számla- és kapcsolódó szolgáltatások kereső programmal kapcsolatos tudnivalók (a lekérdező felület működése, határidők)
Előadó: Végh Andrea fogyasztóvédelmi szakreferens, Fogyasztópolitikai főosztály

10.00-10.50

Tájékoztatás a Számla- és kapcsolódó szolgáltatások választóprogramhoz kapcsolódó adatszolgáltatás tartalmi és technikai kérdéseiről
Előadó: Kiss Erika fogyasztóvédelmi szakreferens, Fogyasztópolitikai főosztály

10.50-11.30

Kérdések

A hitelintézetek által forgalmazott számlatermékek meghatározott körére vonatkozó adatszolgáltatási kötelezettségről szóló dokumentumok elérhetők a PSZÁF honlapjának „Adatszolgáltatás” menüpontjában az alábbi linken
http://www.pszaf.hu/intezmenyeknek/bal_menu/adatszolgaltatas/adatszolgaltatas_hitelintezetek/
szamlatermekek_adatszolg.html
.

Egyéb kérdés esetén munkatársaink az alábbi elérhetőségeken állnak rendelkezésükre:

Technikai információk: Helpdesk, telefon: 452-3630; e-mail: pszaf@mtm.callcenter.hu

Egyéb tudnivalók:

A konzultáción való részvétel ingyenes. A jelentkezéseket beérkezési sorrendben fogadjuk, a terem befogadóképességén felül jelentkezők számára másik időpontot biztosítunk, és erről értesítést küldünk. A második konzultáció tervezett időpontja 2012. szeptember 13., 9.00 óra.

A mellékelt jelentkezési lapot legkésőbb 2012. szeptember 10-én 16 óráig kérjük visszaküldeni a 489-9112-es fax számra, vagy beküldeni elektronikusan.

Budapest, 2012. szeptember 4.                                                                     

Tisztelettel:

Gulácsi Ferenc
főosztályvezető