Kedves Látogató! Amennyiben hibát talál az oldalon, vagy további, technikai okokból adódó problémája merül fel, kérjük, hívja az ügyfélszolgálatot. Telefonszám 06-80-203-776. Köszönettel Magyar Nemzeti Bank.
EN
EN

Országos fiók- és ATM kereső

nyomtatás
Országos fiók- és ATM kereső

Az Országos fiók- és ATM – térképes – kereső program segítségével Ön megtalálhatja valamennyi, a hazai lakossági pénzügyi piacon pénzforgalmat bonyolító hálózati egységet. Az alkalmazás különlegessége, hogy egyszerre kereshet az intézmények bankfiókjain és bankjegykiadó automatáin (ATM) túl a postahivatalok elhelyezkedési és a nyújtott pénzügyi szolgáltatásokra vonatkozó adatai között is. A kereső tartalmaz akadálymenetességre vonatkozó szűrőfeltételeket, vagyis kiválaszthatja a fiókokat és az ATM-eket annak megfelelően, hogy akadálymentesen megközelíthető vagy akadálymentesen használható egységet keres.

A program indítását követően az adatok betöltése néhány másodpercet vesz igénybe, illetve – amennyiben Ön hozzájárul – az egyszerűbb kereshetőség érdekében automatikus helymeghatározási funkciót is tartalmaz. A funkció elfogadását követően a program automatikusan az Ön közvetlen környezetében lévő fiók- és ATM adatokat listázza. Amennyiben nem kíván élni a helyadatok meghatározása lehetőséggel, az adatok számosságára figyelemmel célszerű a találatok számát a szűrőfeltételek beállításával csökkenteni.

Az adatok helyessége, naprakészsége az adatszolgáltató intézmények felelőssége. Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy amennyiben a programban helytelen fiók- vagy ATM adatot, információt talál, azt a penzugyinavigator@mnb.hu e-mailcímre jelezze. Ezzel Ön is hozzájárul az Országos fiók- és ATM kereső hiánytalan működéséhez.

 

A program indításához kattintson az alábbi képre!