Társaság neve
BANKMENTOR Korlátolt Felelősségű Társaság
Név BANKMENTOR Korlátolt Felelősségű Társaság
Cím 6000 Kecskemét, Belsőnyír tanya 326/2.
Honlap http://faktoringmegoldasok.hu http://adossagstop.hu https://hitelsakkmatt.hu https://tartozasrendezes.hu https://bankmentor.hu
Megjegyzés A hivatkozott társaság és honlapok üzemeltetője az MNB által vezetett nyilvántartásokban nem szerepel, felügyeleti engedélyhez vagy bejelentéshez kötött tevékenység Magyarországon történő végzésére nem jogosult.
BAR Auditing Korlátolt Felelősségű Társaság „kényszertörlés alatt”
Név BAR Auditing Korlátolt Felelősségű Társaság „kényszertörlés alatt”
Cím 1068 Budapest, Király utca 80.
Honlap www.bormancorp.com
Megjegyzés Tekintettel arra, hogy a BAR Auditing Kft. „kényszertörlés alatt” az MNB nyilvántartásában nem szerepel, felügyeleti engedélyhez, vagy bejelentéshez kötött tevékenység, így különösen befektetési szolgáltatási, vagy befektetési szolgáltatás közvetítésére irányuló tevékenység végzésére, kiemelten befektetési célra átutalt összegek pénzforgalmi számlán történő fogadására, Magyarországon nem jogosult.
BE DIAMONDS Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
Név BE DIAMONDS Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
Cím 4090 Polgár, Hunyadi utca 30
Honlap http://bdsvitality.com/hu/
Megjegyzés Tekintettel arra, hogy a hivatkozott társaság az MNB által vezetett nyilvántartásokban nem szerepel, felügyeleti engedélyhez vagy bejelentéshez kötött tevékenység Magyarországon történő végzésére (így különösen pénzügyi szolgáltatás, illetve kiegészítő pénzügyi szolgáltatás tevékenység végzésére) nem jogosult.
BIZTONSÁG-TRADE Kereskedelmi és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
Név BIZTONSÁG-TRADE Kereskedelmi és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
Cím 2700 Cegléd, Rákóczi út 30.
Honlap -
Megjegyzés Tekintettel arra, hogy a hivatkozott társaság az MNB által vezetett nyilvántartásokban nem szerepel, felügyeleti engedélyhez, vagy bejelentéshez kötött tevékenység Magyarországon történő végzésére (így különösen befektetési szolgáltatási, illetve befektetési szolgáltatás közvetítésére irányuló tevékenység végzésére) nem jogosult.
Befektetés Info
Név Befektetés Info
Cím http://befektetesinfo.com/ http://befektetes-info.com/
Honlap -
Megjegyzés A hivatkozott platformok üzemeltetője Magyarország területén befektetési szolgáltatási tevékenység végzésére vonatkozó felügyeleti engedéllyel nem rendelkezik.
Belgravia Wealth Management/ Belgravia Wealth Management Europe Kft.
Név Belgravia Wealth Management/ Belgravia Wealth Management Europe Kft.
Cím 1 Mapp Street, Belize City, Belize 1054 Budapest, Vadász utca 33. 4. emelet 4.
Honlap -
Megjegyzés Tekintettel arra, hogy a hivatkozott társaság az MNB által vezetett nyilvántartásokban nem szerepel, felügyeleti engedélyhez, vagy bejelentéshez kötött tevékenység Magyaror-szágon történő végzésére (így különösen biztosításközvetítői tevékenység, valamint befektetési szolgáltatási, illetve befektetési szolgáltatás közvetítésére irányuló tevékeny-ség végzésére) nem jogosult.
Binatexia LTD
Név Binatexia LTD
Cím 1080 Cyprus, Nicosia, Demostheni Severi Avenue, 6th floor, office 601
Honlap https://binatex.com
Megjegyzés Tekintettel arra, hogy a hivatkozott társaság az MNB által vezetett nyilvántartásokban nem szerepel, felügyeleti engedélyhez vagy bejelentéshez kötött tevékenység Magyarországon történő végzésére (így különösen befektetési szolgáltatási, befektetési szolgáltatás közvetítésére irányuló, illetve pénzügyi szolgáltatási tevékenység végzésére) nem jogosult.
BitCoin Loophole
Név BitCoin Loophole
Cím -
Honlap https://bitcoinloophole.com/
Megjegyzés Tekintettel arra, hogy a hivatkozott társaság az MNB által vezetett nyilvántartásokban nem szerepel, felügyeleti engedélyhez vagy bejelentéshez kötött tevékenység, így különösen befektetési szolgáltatási, befektetési szolgáltatás közvetítésére irányuló, illetve pénzügyi szolgáltatási tevékenység végzésére Magyarországon nem jogosult.
BitConnect
Név BitConnect
Cím -
Honlap bitconnect.com
Megjegyzés A hivatkozott platform üzemeltetője felügyeleti engedélyhez vagy bejelentéshez kötött tevékenység Magyarországon történő végzésére (így különösen befektetési szolgáltatási, befektetési szolgáltatás közvetítésére irányuló, illetve pénzügyi szolgáltatási tevékenység végzésére) nem jogosult.
Bitcoin Code
Név Bitcoin Code
Cím -
Honlap http://sunnede.com/landing/hu/palvin/?sxid=as5xsouqv1kr&ttorigin=as5xsouqv1kr
Megjegyzés Tekintettel arra, hogy a hivatkozott entitás az MNB által vezetett nyilvántartásokban nem szerepel, felügyeleti engedélyhez vagy bejelentéshez kötött tevékenység Magyarországon történő végzésére nem jogosult.
Bitcoin ERA
Név Bitcoin ERA
Cím -
Honlap https://eufinancenow.pw/hu/era/
Megjegyzés Tekintettel arra, hogy a hivatkozott entitás az MNB által vezetett nyilvántartásokban nem szerepel, felügyeleti engedélyhez vagy bejelentéshez kötött tevékenység Magyarországon történő végzésére nem jogosult.
Blockchain Solutions Szolgáltató és Fejlesztő Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Név Blockchain Solutions Szolgáltató és Fejlesztő Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Cím székhely: 1016 Budapest, Aladár utca 15. 3. em. 4.
Honlap https://smartcryptonote.com/
Megjegyzés A Blockchain Solutions Szolgáltató és Fejlesztő Zártkörűen Működő Részvénytársaság az MNB által vezetett nyilvántartásokban nem szerepel, felügyeleti engedélyhez vagy bejelentéshez kötött tevékenység Magyarországon történő végzésére nem jogosult.
Blokkwood Befektető Társaság Betéti Társaság
Név Blokkwood Befektető Társaság Betéti Társaság
Cím 1105 Budapest, Mádi utca 17. B. ép.
Honlap safis@safis.hu
Megjegyzés A hivatkozott társaság az MNB által vezetett nyilvántartásokban nem szerepel, felügyeleti engedélyhez, vagy bejelentéshez kötött, különösen betét gyűjtésére és más visszafizetendő pénzeszköz nyilvánosságtól történő elfogadására irányuló tevékenység Magyarországon történő végzésére nem jogosult.
Board LTD.
Név Board LTD.
Cím Trust Company Complex, Ajeltake Road, Ajeltake Island, Majuro, Marshall Islands MH96960
Honlap www.bormancorp.com
Megjegyzés Tekintettel arra, hogy Board LTD. az MNB nyilvántartásában nem szerepel, felügyeleti engedélyhez, vagy bejelentéshez kötött tevékenység, így különösen befektetési szolgáltatási, vagy befektetési szolgáltatás közvetítésére irányuló tevékenység végzésére Magyarországon nem jogosult.
British Assets and Investment Management Limited
Név British Assets and Investment Management Limited
Cím Suite 305; Griffith Corporate Centre, Kingstown, Saint Vincent és a Grenadine-szigetek
Honlap -
Megjegyzés A nevezett társaság az MNB által vezetett nyilvántartásokban nem szerepel, felügyeleti engedélyhez vagy bejelentéshez kötött tevékenység Magyarországon történő végzésére nem jogosult.
BrokerXp
Név BrokerXp
Cím M&A Mergers and Acquisitions Consultancy LP Agent, Suite 1, 4 Queen Street, Edinburgh, United Kingdom EH2 1JE
Honlap https://www.brokerxp.com/
Megjegyzés A honlap egyes tartalma alkalmas lehet arra, hogy olyan tevékenységre utaljon, amely végzéséhez az MNB engedélye szükséges. A honlapon megjelölt személy az MNB által vezetett nyilvántartásokban nem szerepel, felügyeleti engedélyhez vagy bejelentéshez kötött tevékenység Magyarországon történő végzésére nem jogosult.
Business Store Hungary Kft.
Név Business Store Hungary Kft.
Cím Magyarország 4565 Pusztadobos Dózsa György út 10. http://www.businesstorehungary.com
Honlap -
Megjegyzés A hivatkozott társaság a PSZÁF felügyeleti hatáskörébe tartozó szabályozott tevékenység Magyarországon való végzésére (így különösen befektetési szolgáltatás nyújtására (pl.: FX kereskedésre)) vonatkozó engedéllyel nem rendelkezik.