Ebben a menüpontban a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása elleni küzdelemhez szükséges és hasznos információk találhatók: hazai és uniós jogszabályok, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a nemzetközi szervezetek által kibocsátott ajánlások, útmutatók és tipológiák, szabályzatok és segédletek a felügyelt intézmények belső szabályzatainak elkészítéséhez, kötelező, illetve ajánlott szankciós listák és közlemények, valamint a legfontosabb hazai hatóságok és nemzetközi szervezetek honlapjainak elérhetősége, illetve a szakmai tájékozódást segítő dokumentumok linkjei.

Felhívás és jelentkezés AML/CFT konferenciára

Tisztelt Címzettek!

 

A Magyar Nemzeti Bank célzott piaci konzultációt szervez a pénzmosási és terrorizmus-finanszírozási kockázatok visszaszorítása és a jó gyakorlatok kialakítása érdekében a következő pénzügyi szektorok részére:

  • hitelintézetek;
  • pénzforgalmi szolgáltatók;
  • életbiztosítók;
  • életbiztosítás-közvetítők;
  • piacműködtetők.

 

A konzultációra hibrid formájában (személyes jelenlét, Webex) kerül sor. Kérjük, hogy a jelentkezési szándékukat a lentiekben található linken keresztül 2023. december 13-án (szerda) munkaidő végéig jelezni szíveskedjenek:

 

https://mnbpoll.mnb.hu/Survey.aspx?surveyid=242225547&lng=hu-HU

 

Az egyeztetés időpontja a későbbiekben, a jelentkezések függvényében kerül meghatározásra, erről minden érintettet tájékoztatunk majd.

 

A megjelölt határidőt követően nem áll módunkban a jelentkezéseket elfogadni.

 

Várjuk az érdeklődők jelentkezését!