A Magyar Nemzeti Bank és a Magyar Pénzverő Zrt. számára kiemelt jelentőségű az emlékérme-vásárlók bizalma és elégedettsége. Ezért közös projektet indítottunk annak érdekében, hogy visszajelzést kapjunk az emlékérmék kibocsátásával és értékesítésével kapcsolatos véleményükről, tapasztalataikról.

Visszajelzése rendkívül fontos számunkra, ugyanis az említett projekt további lényeges célja az emlékérme-kibocsátási politika fejlesztése, illetve az értékesítési módszerek bővítése, amelyek kidolgozásakor nagyban támaszkodunk majd e felmérés eredményeire.

Kérjük, hogy e kérdőív kitöltésével támogassa munkánkat és járuljon hozzá, hogy a vásárlói igényeket minél jobban tükröző emlékérme-kibocsátási és forgalmazási kereteket teremtsünk! A válaszadás során kérjük legyen figyelemmel arra, hogy csak teljes mértékben kitöltött kérdőívet tudunk értékelni!

Kérdéseinkre augusztus 15-ig adhat választ, a kitöltők között a válaszadási határidő lezárta után egy 2009. évi Radnóti Miklós (PP) emlékérmét, egy 2009. évi forgalmi sort (PP) és egy 2009. évi 200 forintos díszcsomagolt első napi veretet sorsolunk ki! Az ajándékokat a szerencsés nyerteseknek postai úton juttatjuk el a regisztráció során megadott elérhetőségükre.

Válaszát köszönjük!

Magyar Nemzeti Bank és Magyar Pénzverő Zrt.